Na een bijzonder moeilijk raceweekend in Azerbeidzjan volgt er komend weekend al de GP van Singapore. Ondanks de tegenvallende resultaten in de straten van Baku blikt Verstappen toch met een ‘beter gevoel’ vooruit naar komend raceweekend in Singapore.

“We hebben geleerd van wat we vorige week in Baku fout hebben gedaan en kunnen deze week in Singapore een paar dingen anders proberen,” aldus Verstappen. “Marina Bay is een gaaf circuit, maar we verwachten wel dat dit een wat grotere uitdaging zal zijn, zoals het in het verleden ook is geweest. De race is hier meestal vrij spannend en natuurlijk erg heet met een hoge luchtvochtigheid.”

“De veranderingen die we in Baku hebben doorgevoerd waren positief en we gingen de goede kant op. We denken dat we weten wat we beter kunnen doen en moeten er natuurlijk voor zorgen dat we de set-up optimaliseren. Het is belangrijk om de auto in de langzame bochten wat meer onder controle te houden, zodat hij niet stuitert.”

“We blijven strijden voor het kampioenschap: we winnen en verliezen als team en we blijven pushen en proberen sterker terug te komen.”

DailyGP